czwartek, 31 grudnia 2015

Paluszki Grissini z Szynką Szwarcwaldzką i Rukolą

Paluszki Grissini z Szynką Szwarcwaldzką i Rukolą

Paluszki Grissini z Szynką Szwarcwaldzką i Rukolą
Paluszki Grissini można upiec samemu lub kupić gotowe i przygotować szybką przekąskę. Polecam moją :).


SKŁADNIKI:



    • opakowanie paluszków Grissini
    • 100 g szynki szwarcwaldzkiej lub innej dojrzewającej
    • sałata rukola
    • serek typu almette


WYKONANIE:

  1. Plasterki szynki delikatnie posmarować serkiem almette.
  2. Ułożyć na serku listki rukoli wcześniej umytej i osuszonej.
  3. Szynkę z dodatkami zwijać spiralnie wokół paluszków.
  4. Podawać na stojąco w szklance.

SMACZNEGO :)

przystawka paluszki grissini szynka szwarcwaldzka rukola almette
Przekąski sylwestrowe

2 komentarze:

  1. Bardzo ciekawa i efektowna propozycja :)
    Dziękuję za udział w akcji nt przekąsek sylwestrowych.

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo ciekawa i efektowna propozycja :)
    Dziękuję za udział w akcji nt sylwestrowych przekąsek.

    OdpowiedzUsuń

Sharing Buttons