czwartek, 12 stycznia 2017

Kawa z Pianką i Pomarańczą

Kawa z Pianką i Pomarańczą

Kawa z Pianką i Pomarańczą
Kawa delikatna i puszysta jak chmurka. Posypana cynamonem i podana z plasterkiem soczystej pomarańczy.


SKŁADNIKI:



    • porcja espresso
    • 150 ml mleka
    • szczypta cynamonu
    • pół plasterka pomarańczy

WYKONANIE:

  1. Mleko podgrzać do temperatury 60°C i spienić. Przelać do filiżanki.
  2. Dodać espresso, oprószyć cynamonem i podawać z plasterkiem pomarańczy.

SMACZNEGO :)

kawa espresso mleko cynamon pomarańcza

2 komentarze:

  1. Ooo :) Wygląda świetnie, spróbuję dzisiaj po pracy.
    Uwielbiam kawę w różnych wydaniach, więc pewnie mi posmakuje :)

    OdpowiedzUsuń

Sharing Buttons